Newbies – Begin hier!

We beginnen bij het begin 😊

Wie wil er nou niet een extra centje verdienen door het verhuren van zijn eigen woning. Het is tegenwoordig helemaal “in” om je huis op het internet aan te bieden. Via velen platformen is het tegenwoordig heel makkelijk om een woning online te zetten. Waarom doe jij dat niet?

Waarom zou je je woning willen verhuren?

Je gaat met je gezin 3 weken op vakantie en, in plaats dat je huis leeg blijft, wil je er geld mee verdienen (of je eigen vakantie mee betalen!) door deze op internet te zetten en te verhuren. Als je een leuk huis (of villa) hebt in een mooie (lees prachtige!) omgeving, kan het bijna een extra salaris opleveren!

Een extra voordeel is dat er altijd iemand in de woning aanwezig is, waardoor er minder snel wordt ingebroken. Toch een gerust gevoel als je zelf op 1000 km afstand aan het strand zit!

Hoe ging het “vroeger”, 10 jaar terug?

Het klinkt makkelijk je huis op internet te zetten:

  • Je registreert je op een bekende (verhuur)site als Marktplaats, toentertijd de meest populaire
  • Je maakt wat foto’s van alle ruimtes, vaak onscherp, met weinig licht, en alle “persoonlijke” spullen erop (denk aan afwas, de vuile was, volle prullenbakken,…)
  • Je verteld wat je huis te bieden heeft: 3 regels uitleg waren vaak genoeg om een huurder te vinden.

≥ Zo, laat de boekingen maar komen! 👏👏

Dit was de methode 10 jaar geleden, toen je via internet makkelijk je woning kon verhuren, toen het aanbod gering was. Deze methode gebruiken we nog steeds, behalve dat het wat professioneler is geworden.

Tegenwoordig moet je meer, veel meer, moeite doen om je woning te kunnen verhuren. Je moet er echt uitspringen om ervoor te zorgen dat gasten je huis boeken en niet die van de buurman. Vele (en steeds meer) Nederlanders en Belgen hebben een tweede woning of zelfs nog meer woningen.

Ontdek wat de beste tools zijn om eruit te springen en echt Succesvol te Verhuren!

Klik op de afbeelding hieronder om GRATIS 6 tips te ontvangen!